aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΓιαννούλης: «Ελπίζω η Νόριτς να θέλει να με αγοράσει»

Γιαννούλης: «Ελπίζω η Νόριτς να θέλει να με αγοράσει»

Στις 19 Ιανουαρίου η Νόριτς ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη. Ο Κατερινιώτης αριστερός μπακ βρίσκεται δανεικός στην Αγγλία, ενώ η συμφωνία με τα Καναρίνια περιλαμβάνει υποχρεωτική αγορά σε περίπτωση ανόδου στην Premier League.

Ο Γιαννούλης μίλησε στο match programme των Καναρινιών και εξέφρασε την επιθυμία του η Νόριτς να προχωρήσει στην αγορά του, ώστε να μπορεί να βοηθήσει και την επόμενη σεζόν.

“Είναι δύσκολο αλλά παιχνίδι με παιχνίδι νομίζω ότι γίνομαι και καλύτερος. Έχω ακόμη να δώσω καλά πράγματα στην ομάδα και ελπίζω στο τέλος της σεζόν η Νόριτς να θέλει να με αγοράσει. Ίσως την επόμενη σεζόν να είμαι ακόμη καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια που θα έχει τη νέα σεζόν” ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις διαφορές της Championship με το ελληνικό πρωτάθλημα: “Είναι διαφορετικά εδώ. Στην Ελλάδα, δεν παίζουμε τόσο σκληρά, αλλά με περισσότερη τεχνική και ποιότητα. Εδώ θα πρέπει να είσαι μηχανή για να παίξεις. Ναι είναι διαφορετικά, αλλά προσαρμόζομαι και απολαμβάνω να παίζω για τη Νόριτς”.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αδερφό του Κώστα που αγωνίζεται στον ΟΦΗ, ο οποίος είναι το στήριγμά του: “Με βοήθησε πολύ. Μιλάω μαζί του κάθε μέρα, μπορεί και δύο φορές, στο τηλέφωνο. Με βοηθάει όταν δεν είμαι σε καλή διάθεση και έχω κάποιες δυσκολίες. Ήταν εκεί για εμένα, του χρωστάω πολλά. Είμαι χαρούμενος που είμαι αδερφός του και ελπίζω τους επόμενους μήνες να μπορεί να έρθει να με δει στο Νόριτς”.

Ο Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς έχει πραγματοποιήσει εννέα εμφανίσεις, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ