aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΓιαννούλης: «Άλλο ένα βήμα για την είσοδό μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ»

Γιαννούλης: «Άλλο ένα βήμα για την είσοδό μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ»

Την προσπάθεια που έκανε όλη η ομάδα εξήρε ο Δημήτρης Γιαννούλης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς του ΠΑΟΚ και της πρόκρισης επί της Μπενφίκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι δουλέψαμε πολύ σκληρά. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι ανώτερος και για αυτό δώσαμε το κάτι παραπάνω. Για αυτό κερδίσαμε».

Για την δική του εικόνα: «Σήμερα δεν νικήσαμε από τις δικές μου προσωπικές ενέργειες αλλά από την ομαδική προσπάθεια και τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι τα δώσαμε όλα στο γήπεδο».

Τι σημαίνει η πρόκριση επί της Μπενφίκα: «Σημαίνει πάρα πολλά είναι ακόμα ένα βήμα για το στόχο μας ο οποίος είναι οι όμιλοι του Champions League. Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα βήμα αλλά υπάρχει και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο οπότε πρέπει να συγκεντρωθούμε εκεί».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα είχε μεγάλη αμφισβήτηση φέτος δουλέψαμε καλύτερα και είμαστε συνειδητοποιημένοι για το τι θέλουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ