aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΓιαννακόπουλος: «Πείτε την αλήθεια για τα χρέη»

Γιαννακόπουλος: «Πείτε την αλήθεια για τα χρέη»

Την ώρα που ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει να μάθει το ακριβές ποσό των χρεών που έχει η ΠΑΕ, η επίσημη θέση της διοίκησης για το ύψος των χρεών ήρθε να εξοργίσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αν και προς το παρόν δεν έχουν δοθεί επισήμως στη δημοσιότητα τα νούμερα (οι οργανωμένοι τα έχουν στα χέρια τους), ο διευθυντής επικοινωνίας του αθηναϊκού συλλόγου, Σταμάτης Γαρρής, με τοποθέτησή του στο ραδιόφωνο του «ΣΠΟΡ FM 94.6», ανέφερε ότι το χρέος του Παναθηναϊκού αγγίζει τα 35 εκ. ευρώ (34,7 για την ακρίβεια).
Η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε καθόλου στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος πρόσφατα επιδίωξε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, ωστόσο, η υπόθεση δεν προχώρησε λόγω των οικονομικών διαφορών που προέκυψαν με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Με ποστάρισμά του στο Instagram, το οποίο συνοδεύει και με μία φωτογραφία του Γιάννη Αλαφούζου, του Βασίλη Κωνσταντίνου και του Σταμάτη Γαρρή, ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ τους καλεί να πουν την αλήθεια: «Το να κοροϊδεύετε τον κόσμο ειναι δικαίωμά σας, το να με βγάζετε ψεύτη εμένα δεν το επιτρέπω… ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΝΙΑΓΑΡΑΣ… Όλα έχουν όρια» αναφέρει χαρακτηριστικά

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ