aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΓια τρεις «αστεράτες» μετεγγραφές ο Ολυμπιακός

Για τρεις «αστεράτες» μετεγγραφές ο Ολυμπιακός

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος (αλλά και του Κυπέλλου) μαζί με την συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League είναι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού ενόψει της επόμενης σεζόν.

Για αυτό το λόγο, όπως γράφει σήμερα η Live Sport, οι Πειραιώτες αναμένεται να κινηθούν αναλόγως.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, ενός κεντρικού χαφ, ενός εξτρέμ και ενός επιθετικού. Τουλάχιστον οι τρεις από αυτούς, στόπερ, εξτρέμ και σέντερ φορ, θα είναι επιπέδου Champions League.

Απαραίτητη προϋπόθεση όσον αφορά την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ αποτελεί η παραμονή του Ζοσέ Σα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να αποκτηθεί ένας βασικός τερματοφύλακας, και να μην υπάρξουν μαζικές πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Υπάρχουν αρκετοί παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν ξεχωρίσει, όπως οι Καμαρά, Σισέ, Κούτρης, Ελαμπντελαουί και Φορτούνης, που κατά καιρούς υπάρχουν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον ξένων συλλόγων.

Στο θέμα του Σα αναμένονται εξελίξεις από… αύριο, αφού οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν θέλει να κρατήσει άλλο η συγκεκριμένη υπόθεση και να μην γίνει «σίριαλ» και να καθυστερήσει την αναζήτηση για την διάδοχη κατάσταση.

Όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό, σημερινές πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει πρόταση 1,2 εκατ. ευρώ στον Ζερεμί Ματιέ που μένει ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και, παρότι βρίσκεται στα 36, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για εκείνον από τη Γαλλία.

Για τη θέση του εξτρέμ ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε έναν παίκτη που θα πλαισιώσει τους Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλο και Μασούρα, ενώ θα έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα και θα προσφέρει και σε αυτό το κομμάτι χρήσιμες λύσεις. Τα ονόματα που «παίζουν» είναι οι Βαλμπουενά, Ντάβιντσον, ο Γκαλένο, ο Μπενζιά και ο Ματέο Γκαρσία που φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στον Άρη.

Τέλος, για τη θέση του επιθετικού έχουν ακουστεί ο Ισλάμ Σλιμανί, ο Κάρλος Βινίσιους και ο Φιορίν Ντουρμισάι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ