aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Για τον αήττητο τίτλο ο ΠΑΟΚ

Ιστορικό μπορεί να αποδειχθεί για τον ΠΑΟΚ το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:00).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα δώσει απόψε το πρώτο του παιχνίδι ως πρωταθλητής και θα επιδιώξει να πετύχει το αήττητο απέναντι στους Ηπειρώτες που καίγονται για νίκη, ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία.

Οι Θεσσαλονικείς, λοιπόν, με νίκη (ή το λιγότερο ισοπαλία) έχει μία μοναδική ευκαιρία να συντρίψει μία επίδοση που κρατάει από τη σεζόν 1963/64.

Πριν από 55 χρόνια ο Παναθηναϊκός είχε κατακτήσει τον τίτλο χωρίς ήττα σε πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών, έχοντας απολογισμών 24 νικών και έξι ισοπαλιών.

Από την πλευρά τους, οι «ασπρόμαυροι» έχουν 26 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, έχοντας μαζέψει 80 βαθμούς. Πρόκειται για επίδοση που δύσκολα θα καταρριφθεί στο μέλλον, αφού ακόμα και με ισοπαλία με πετύχει ξεχωριστό ρεκόρ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, από την μεριά του, έχει ζητήσει από τους παίκτες του να παρουσιαστούν με την απαραίτητη προσοχή απέναντι στον ΠΑΣ που θα παλέψει για να πάρει τη νίκη σε αυτό το ματς.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλη και Ίνγκασον. Στον άξονα θα παίξουν ο Σάχοφ και ο Ολιβέιρα, με τον Λημνιό σε ρόλο επιτελικού χαφ. Στα πλάγια θα είναι ο Πέλκας και ο Μπίσεσβαρ, με τον Σφιντέρσκι ως «εννιάρι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ