aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Για το άλμα τίτλου στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ

Πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος θέλει να φτάσει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (19:30, Novasports 1).

Στο ΟΑΚΑ, άλλωστε, ο «Δικέφαλος του Βορρά» σήκωσε το δεύτερο σερί Κύπελλό του την περσινή σεζόν και θα ήθελε να δώσει απαντήσεις σε όσους αμφισβητούν τη φετινή κυριαρχία του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, από την πλευρά του, έχει ζητήσει τον έλεγχο του ρυθμού στο παιχνίδι, κυρίως στη μεσαία γραμμή και παράλληλα οι παίκτες του να έχουν καλές συνεργασίες στα πλάγια.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, οι Θεσσαλονικείς θα παίξουν με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Σάχοφ και Μαουρίσιο, με τον Ζάμπα και τον Ελ Καντουρί στα πλάγια. Ρόλο επιτελικού μέσου θα αναλάβει ο Μπίσεσβαρ και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ακπόμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ