aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΓια τη νίκη στην πρώτη του Μπόλονι ο Παναθηναϊκός

Για τη νίκη στην πρώτη του Μπόλονι ο Παναθηναϊκός

Αντιμέτωπος με τον Βόλο τίθεται ο Παναθηναϊκός σήμερα στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι πράσινοι αναζητούν την πρώτη τους νίκη έχοντας στον πάγκο για πρώτη φορά τον Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει προσπαθήσει στην τρέχουσα εβδομάδα να αλλάξει την ψυχολογία και κάποια στοιχεία της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας αλλά πάνω από όλα έχει επισημάνει ότι στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Στην αποστολή τους οι πράσινοι έχουν και πάλι για πρώτη φορά τον Μαουρίσιο ο οποίος φέρεται να μπορεί να αγωνιστεί για ένα 45λεπτο. Στα πλάνα του ο Μπόλονι έχει συμπεριλάβει και τον Μολό ο οποίος με τον Πογιάτος δεν υπολογιζόταν.

Ο Μπόλονι αναμένεται να διατηρήσει το 4-4-2 που δοκίμασε για πρώτη φορά ο Συλαϊδόπουλος στην Κρήτη αλλά με τον Μαουρίσιο να παίρνει θέση βασικού δίπλα στον Κουρμπέλη και τον Πούγγουρα να είναι στο κέντρο της άμυνας καλύπτοντας το κενό του τραυματία Βέλεθ.

Έτσι η 11άδα που εκτιμάται ότι θα επιλέξει ο Μπόλονι είναι ο Διούδης, κάτω από την εστία, στα άκρα της άμυνας οι Ζαγαρίτης και Σάντσες και στο κέντρο της ο Πούγγουρας με τον Σένκεφελντ. Στη μεσαία γραμμή ο Κουρμπέλης με τον Μαουρίσιο και στα άκρα οι Χατζηγιοβάνης και Αϊτόρ, με τους Μακέντα και Καρλίτος να είναι στην επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ