aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Για τα καλά στο προσκήνιο ο Κονέ

Μπορεί στο μυαλό των περισσοτέρων φίλων της ΑΕΚ να στριφογυρίζει το όνομα του Σέρχιο Αραούχο, μετά και την παραδοχή του Μανόλο Χιμένεθ πως υπάρχουν πιθανότητες επιστροφής του Αργεντινού φορ στην ομάδα, ωστόσο στο προσκήνιο βρίσκεται για τα καλά πλέον ο Παναγιώτης Κονέ, για την ενίσχυση των επιλογών του προπονητή στο χώρο του κέντρου.

Η σκέψη να αποκτηθεί ο διεθνής μέσος ωριμάζει μέρα με τη μέρα και τείνει να γίνει απόφαση. Ο 30χρονος άσος δεν υπολογίζεται από την Ουντινέζε και όλα δείχνουν πως θα αποδεσμευτεί, με την ΑΕΚ να ετοιμάζει την κίνησή της. Με ενδεχόμενη προσθήκη του, οι κιτρινόμαυροι θα έχουν στη διάθεσή τους έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να μεταφέρει καλύτερα το παιχνίδι από το κέντρο στην επίθεση. Για τον Κονέ υπάρχει ενδιαφέρον, όπως αναφέρεται στην Ιταλία, από τη νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία Μπενεβέντο.

Σε ό,τι αφορά στο επικείμενο πρωτάθλημα, η τύχη χαμογέλασε στην ΑΕΚ, αφού θα παίξει μπροστά στον κόσμο της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η ΑΕΚ κουβαλά τιμωρία τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών από την περσινή σεζόν και θα έπρεπε να την εκτίσει στους αγώνες με Παναιτωλικό (1η αγωνιστική), ΑΕΛ (3η αγωνιστική) και Ολυμπιακό (5η αγωνιστική).

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό στην κλήρωση του κυπέλλου, μέσα στο τριήμερο 19-21 Σεπτεμβρίου θα γίνει ο αγώνας με τη Λαμία, στον οποίο οι κιτρινόμαυροι θα εκτίσουν την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής τους. Έτσι θα μπορούν να υποδεχτούν το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, που βάσει προγραμματισμού θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ