aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΓια ποιο λόγο ο Βαλβέρδε «αρνήθηκε» τον… Παραλιμνίτη Ριέρα

Για ποιο λόγο ο Βαλβέρδε «αρνήθηκε» τον… Παραλιμνίτη Ριέρα

Ο Σίτο Ριέρα (δεξιά στις φωτογραφίες) ως γνωστόν, αποτελεί ένα από τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και αναμφίβολα πρόκειται για πολύ καλή κίνηση από πλευράς των βυσσινί.

Με αφορμή τη μετεγγραφή του Ισπανού επιθετικού στο Παραλόμνι, θυμηθήκαμε το 2012 όταν το όνομά του είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό Πειραιώς, με τον 31χρονο σήμερα Ισπανό να λέει τότε ότι δεν φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα επειδή ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είχε καλές σχέσεις με τον αδερφό του, Αλβέρτ Ριέρα. Ο τελευταίος για όσους γνωρίζουν, πέραν του Ολυμπιακού, αγωνίστηκε σε πολύ μεγάλες ομάδες, μεταξύ των οποίων η Μάνστεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ, η Γαλατάσαραϊ, η Εσπανιόλ και άλλες.

Πριν από την Ένωση, ο Σίτο Ριέρα αγωνίστηκε στη Σλασκ Βρότσλαβ, και στην πρώτη του συνέντευξη στάθηκε στο γεγονός αυτό τονίζοντας πως «δεν πήγα στον Ολυμπιακό επείδή ο Βαλβέρδε δεν ήθελε άλλον… Ριέρα».

Συγκεκριμένα είπε: «Ύστερα από τη δεύτερη σεζόν μου στην Ελλάδα (σ.σ. αγωνίστηκε με επιτυχία σε Πανθρακικό και Πανιώνιο), είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό. Προπονητής ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που δεν είχε ωστόσο τις καλύτερες σχέσεις με τον αδερφό μου, Αλβέρτ Ριέρα. Ίσως να σκέφτηκε ότι είχα με τον αδερφό μου τον ίδιο χαρακτήρα και αποφάσισε ότι ένας Ριέρα στην ομάδα είναι αρκετός γι αυτόν. Ο αδερφός μου είναι σπουδαίο άτομο, αλλά και δυνατός χαρακτήρας. Σε κάποιους προπονητές, όταν χάνουν τον έλεγχο στην ομάδα τους, δεν τους αρέσει αυτό. Ο Αλβέρτ συνεργάστηκε με τον Βαλβέρδε και στην Εσπανιόλ κι η κατάσταση ήταν ίδια. Εγώ όμως, είμαι διαφορετικός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ