aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΓια πέντε με έξι μεταγραφές ο Ολυμπιακός

Για πέντε με έξι μεταγραφές ο Ολυμπιακός

Σε πλήρη εξέλιξη είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Ολυμπιακό ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ήδη οι Πειραιώτες έχουν κινηθεί για κάποιους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, όμως αναμένεται να υπάρξουν τέσσερις με πέντε (συν μία) μεταγραφές για την ενίσχυση του ρόστερ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κλείσει τον Σενεγαλέζο στόπερ Ουσεϊνού Μπα, τον Σέρβο εξτρέμ Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και τον Βέλγο φορ Ούγκο Κάιπερς, ενώ στην τελική ευθεία φαίνεται πως είναι το θέμα του Φιορίν Ντουρμισάι.

Όπως γράφει σήμερα η SportDay, οι επόμενες κινήσεις θα αφορούν την απόκτηση ενός (ή και δύο) στόπερ λόγω του Κόπα Άφρικα και τη συμμετοχή των Σισέ, Μεριά, ενός επιθετικού (από τη στιγμή που δύσκολα θα μείνει ο Χασάν), ενός εξτρέμ (καθώς ο Χριστοδουλόπουλος θα επιστρέψει μετά τους πρώτους προκριματικούς αγώνες στην Ευρώπη) και ενός μέσου που θα διαδεχθεί τον «φευγάτο» Νάτχο.

Την ίδια στιγμή, ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» αναφέρει πως ξεκίνησαν οι πρώτες επαφές από την πλευρά του Ολυμπιακού για τον Αλγερινό φορ Γιασίν Μπενζιά που αγωνίζεται στη Φενέρ ως δανεικός από τη Λιλ, αλλά και τον Παπί Ντζιμποτζί που μένει ελεύθερος από την Γκινγκάμπ.

Μάλιστα, το θετικό και στις δύο περιπτώσεις είναι πως κατά πάσα πιθανότατα δεν θα βρίσκονται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής που θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ