aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Γι’ αυτό επέλεξε τον ΠΑΟΚ ο Μιχόγιεβιτς»

«Γι’ αυτό επέλεξε τον ΠΑΟΚ ο Μιχόγιεβιτς»

Η τζένεραλ μάνατζερ της FK Σαράγεβο, Σαμπρίνα Μπουλούμπασιτς, αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Μάρκο Μιχόγιεβιτς από την ομάδα της Βοσνίας στον ΠΑΟΚ.

Η Σαμπρίνα Μπουλούμπασιτς έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη συμφωνία του νεαρού Βόσνιου κεντρικού αμυντικού με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και μιλώντας σήμερα στον «Arena FM» σκιαγράφησε το προφίλ του και αναφέρθηκε στον τρόπο που προσέγγισαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον Μιχόγιεβιτς. «Είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της Βοσνίας και ήδη έχει κληθεί στην Εθνική. Υπήρχαν πολλές προτάσεις για τον Μάρκο, αλλά επιλέξαμε να τον δώσουμε στον ΠΑΟΚ. Είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία από την μεταγραφή του Τσίμιροτ», είπε η Μπουλούμπασιτς.

Όπως τόνισε η τζένεραλ μάνατζερ της FK Σαράγεβο ο ΠΑΟΚ δεν ήταν η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή: «Ο Μιχόγιεβιτς είχε αρκετές προτάσεις, αλλά επέλεξε τον ΠΑΟΚ. Είδε την εξέλιξη που είχε ο Τσίμιροτ σ΄ αυτή την ομάδα, έμαθε πολλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ και μίλησε αρκετές φορές μαζί του άνθρωπος της ομάδας, που του εξήγησε τα πάντα, γι’ αυτά που τα βρει, τις προοπτικές που έχει και τον ρόλο του στην ομάδα. Αυτές οι συζητήσεις τον βοήθησαν να πάρει την απόφαση να πάει στον ΠΑΟΚ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ