aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΓερό μπάσιμο της Άντερλεχτ για τον Βράνιες

Γερό μπάσιμο της Άντερλεχτ για τον Βράνιες

Η Άντερλεχτ φέρεται να μπήκε δυνατά στο κόλπο για την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες και σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα «Derniere Heure», βρίσκεται σε επαφές με την ΑΕΚ για να τον κάνει δικό της άμεσα.

Ο 28χρονος Βόσνιος αμυντικός αρέσει πολύ στον προπονητή της Άντερλεχτ, Χάιν Βανχέζεμπρουκ, ο οποίος θεωρεί πως είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Λεάντερ Ντέντονκερ, που αναμένεται να αποχωρήσει από τους Βέλγους σύντομα.

Η Άντερλεχτ θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως το συμβόλαιο του Βράνιες λήγει του χρόνου και όπως αναφέρει το δημοσίευμα είναι σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για την απόκτηση του. Επίσης αναφέρεται ότι εάν δεν τα καταφέρει να κάνει δικό της τον Βόσνιο σέντερ μπακ τον Ιανουάριο θα κινηθεί δυναμικά για το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής των κιτρινόμαυρων έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Ισαάκ Κίσε Θελίν, που ανήκει στην Άντερλεχτ. Επί της ουσίας αυτό σημαίνει πως ο μάνατζερ τους είναι ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, που ουσιαστικά ήταν αυτός που έφερε τον Βράνιες στην Ένωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ