aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φρένο από βοηθό και Παναιτωλικό!

Τους πρώτους του βαθμούς άφησε στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός. Το ανύπαρκτο οφσάιντ που «ανακάλυψε» ο επόπτης στον Μπεργκ και το… τείχος του Παναιτωλικού υποχρέωσαν το τριφύλλι να μείνει στο 0-0.

Αδικημένος και λαβωμένος βαθμολογικά επιστρέφει από το Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός. Ύστερα από δύο νίκες, οι πράσινοι έμειναν στο 0-0 με τον Παναιτωλικό και υποχρεώθηκαν στην πρώτη τους φετινή απώλεια στη Σούπερ Λίγκα.

Στο 43’ ο βοηθός Λάμπρου «ανακάλυψε» ανύπαρκτο οφσάιντ στην κάθετη του Λεντέσμα για τον Μπεργκ κι ενώ ο Σουηδός γύρισε παράλληλα στον Λουντ, που βρήκε δίχτυα. Tο γκολ λανθασμένα δεν μέτρησε και το τριφύλλι στερήθηκε το δίκαιο προβάδισμά του που ενδεχομένως να ‘χε… γράψει αλλιώς την ιστορία.

Κακή η ομάδα του Στραματσόνι στο πρώτο μέρος, δεν μπόρεσε ουσιαστικά μετά το 15’ να φτιάξει φάσεις, ούσα μπλοκαρισμένη στην επίθεση και χωρίς ιδέες, με τον Μπεργκ να είναι απομονωμένος. Καθολική υπεροχή στην επανάληψη, με τον τερματοφύλακα των Αγρινιωτών και τους Τομανέ-Τσοκάνη να μην επιτρέπουν στους φιλοξενούμενους να «αποδράσουν».

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μιγκέλ Ροντρίγκες, Κούσας, Τομανέ, Κλέσιο (82’ Ρότσα), Οσμάν Φερέιρα (69’ Μαρκόφσκι), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Μύγας, Ουαρντά (70’ Μουνιός)

Στον πάγκο του Παναιτωλικού: Περέιρα Κριστιάνο, Κουτρομάνος, Ρόσα Φαρλεϊ, Χαντάκιας

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μολέδο, Μέστο, Ιβανόφ, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λεντέσμα, Ιμπάρμπο (82’ Ρινάλντι), Λουντ (74’ Εμποκού), Γουακάσο (64’ Βιγιαφάνιες), Μπεργκ

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού: Οδ. Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Ρέις, Στάικος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ