aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φοβού τον ΠΑΣ: Πάτησε τον Πλατανιά!

Ο ΠΑΣ επέστρεψε! Οι Ηπειρώτες δεν πτοήθηκαν από το 1-0 του Πλατανιά στους Ζωσιμάδες μόλις στο 7’ με το τέρμα του Γκρζέλτσακ από μακρινή απόσταση και κατάφεραν πριν φύγει το πρώτο μέρος να κάνουν το 3-1 και σημείωσαν την πρώτη τους νίκη έπειτα από δύο μήνες.

Ο Κόντε πέτυχε το πρώτο του γκολ στο 12΄με δυνατό σουτ του, ο Τζημόπουλος με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του στο 36’ και λίγο μετά (39’) ο Χαλκιδάκης με πολύ ωραίο γκολ έγειρε κατά πολύ την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του.

Ο Ντικαμονά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του προς το τέλος του ματς και με δύο κάρτες (η δεύτερη ήταν κόκκινη) μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (86’) άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Λίλα, Γαρουφαλιάς (65′ Νικολιάς), Γιάκος (73′ Μανθάτης), Χαλκιαδάκης (81′ Σολτάνι), Κόντε.

Στον πάγκο: Μπέριος, Γιαννίκογλου, Καρανίκας, Κοζορώνης

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης, Ντικαμονά, Πριντέτα (70′ Κοροβέσης), Βάντερσον, Ντεβέσα (80′ Στόιτσεφ), Δημούτσος (73′ Πατράλης), Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Ενσικουλού, Γκζέλτσακ.

Στον πάγκο: Αγγελόπουλος, Μπούντνικ, Κασωτάκης, Παπανικολάου

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης. Βοηθοί: Κυριάκος Μερκενίδης, Κωνσταντίνος Νικολαϊδης 4ος Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ