aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φόβοι για «ραντεβού θανάτου»!

Ακόμα μία διάσταση στο θέμα της μη διεξαγωγής του προγραμματισμένου για το περασμένο Σάββατο τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, δίδεται σήμερα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live», με έγγραφο που απέστειλε η αστυνομία στον Σταύτρο Κοντονή, εξέφραζε τους φόβους της για πιθανό «ραντεβού θανάτου» στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ στο περιθώριο του μεγάλου αγώνα!

«Με δεδομένη την αντιπαλότητα που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών των αγωνιζόμενων ομάδων, ιδιαίτερα όπως έχει διαμορφωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, υφίσταται αντικειμενική αδυναμία διάθεσης επαρκών αστυνομικών δυνάμεων για την τήρηση της τάξης στην εγκατάσταση του ΟΑΚΑ και της ευρύτερης αστικής περιοχής, καθώς και τη λήψη όλων των αναγκαίων αστυνομικών μέτρων για την ασφαλή μετάβαση αθλητικών αποστολών, διαιτητών και παρατηρητών στο Στάδιο ΟΑΚΑ, λόγω του ότι, όπως αναφέρθηκε, το σύνολο των δυνάμεών μας θα διατεθεί στη λήψη μέτρων κατά τις εξαγγελθείσες κινητοποιήσεις-συναθροίσεις», αναφέρει το έγγραφο της αστυνομίας προς τον Σταύρο Κοντονή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπήρχε φόβος πως μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού που θα συγκεντρώνονταν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να εμψυχώσουν την ομάδα τους, να ακολουθούσαν με μηχανάκια την αποστολή έως το ΟΑΚΑ. Παράλληλα υπήρξε πληροφόρηση πως μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS) υπήρξε ανάλογη κινητοποίηση των «κιτρινόμαυρων» οπαδών, ώστε να συγκεντρώνοντας στον χώρο του ΟΑΚΑ.

Με δεδομένης της έκρυθμης κατάστασης στο κέντρο της Αθήνας λόγω των συγκεντρώσεων και των απεργιών, η ΕΛ.ΑΣ. έκρινε πως δεν μπορούσε να περιφρουρήσει τον χώρο, γι’ αυτό ο Σταύρος Κοντονής αποφάσισε τη μη διεξαγωγή του αγώνα τον οποίον θα παρακολουθούσαν κάτι παραπάνω από… 300 άτομα με προσκλήσεις!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ