aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΦουλάρει για Πούκι ο Παναθηναϊκός, «κολλάει» του Γκάμπριελ

Φουλάρει για Πούκι ο Παναθηναϊκός, «κολλάει» του Γκάμπριελ

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τον στόχο του κόντρα στην Γκαμπάλα, παίρνοντας το εισιτήριο για τα play offs του Europa League και έχει τη δυνατότητα πλέον να φορτσάρει στο μεταγραφικό κομμάτι για να κλείσει τα μεταγραφικά του μέτωπα. Ουσιαστικά, απομένουν πέντε κομμάτια για να συμπληρωθεί το παζλ της ομάδας για τη σεζόν 2017-18. Για τον Ματίας Γιόχανσον απομένουν τα τυπικά (έχει περάσει εξετάσεις και πρόκειται να ανακοινωθεί σήμερα), ο Σωκράτης Διούδης είναι στην Αθήνα και αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως.

Στο θέμα του Τεέμου Πούκι πρόκειται να φουλάρουν οι «πράσινοι» από σήμερα για να κλείσουν τον Φινλανδό επιθετικό της Μπρόντμπι. Υπενθυμίζεται ότι έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση ύψους 1.5 εκατομμυρίου ευρώ στην ομάδα της Δανίας και ο Τύπος της χώρας θεωρεί ότι εύκολα ή δύσκολα θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Όπως αναφέρεται στη «Live Sport» η απόσταση των δύο ομάδων στο οικονομικό κομμάτι έχει μειωθεί. Αρχικά, η Μπρόντμπι ζητούσε πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ, λόγω και του ότι ένα ποσοστό κοντά στο 35% θα πάει στη Σέλτικ. Ωστόσο, βλέποντας ότι ο χρόνος δεν κυλάει υπέρ της, καθώς το συμβόλαιο των δύο πλευρών λήγει το επόμενο καλοκαίρι και κινδυνεύει να τον χάσει… τζάμπα, εμφανίζεται πλέον πιο διαλλακτική.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του αριστερού μπακ της Ουντινέζε, Γκάμπριελ Σίλβα, αναμένεται να τραβήξει περισσότερο από όσο φαινόταν μέχρι πρόσφατα. Στο «τριφύλλι» περίμεναν να τους σταλεί ένα χαρτί από τον ιταλικό σύλλογο, που ωστόσο, έριξε νέο όρο στο τραπέζι και έτσι σημειώνεται καθυστέρηση στην υπόθεση.

Αν ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο, ο Βραζιλιάνος, που δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2018 με την ομάδα του Ούντινε, θα υπογράψει για τρία χρόνια με το «τριφύλλι». Παράλληλα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του σκοπεύουν να κινηθούν και για την απόκτηση ενός εξτρέμ, αλλά δεν μπορεί να ειπωθεί στην παρούσα φάση ότι υπάρχει κάποιος παίκτης που είναι στο προσκήνιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ