aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΦουλάρει για εξτρέμ, μεγάλα ονόματα στη λίστα

Φουλάρει για εξτρέμ, μεγάλα ονόματα στη λίστα

Αρκετούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως εξτρέμ εξετάζουν στον Ολυμπιακό, ύστερα από την παραχώρηση του Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβς. Όπως έγινε γνωστό, στους Πειραιώτες προτάθηκε και εξετάζεται ο Μάρκο Πιάτσα. Πρόκειται για τον Κροάτη άσο της Γιουβέντους, αλλά πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση.

Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν μάχη με κάποιες ιταλικές ομάδες. Η Κάλιαρι έφτασε κοντά στην απόκτησή του, όμως ο 24χρονος ακραίος δεν επιθυμούσε να συνεχίσει στη συγκεκριμένη ομάδα την καριέρα του. Επίσης, ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει εκδηλώσει η Σαμπντόρια και ο Ολυμπιακός θα παλέψει μέχρι τέλους να τον κάνει δικό του.

Εν τω μεταξύ, ένα άλλο όνομα που ακούγεται είναι εκείνο του Ρασίντ Γκεζάλ. Ο Αλγερινός εξτρέμ, ο οποίος είναι 27 ετών, είναι μία περίπτωση που επίσης εξετάζεται. Το «Φως των Σπορ» επικοινώνησε με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος φαίνεται πως έχει ως προτεραιότητα να αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν υπάρξει ανατροπή την τελευταία στιγμή και τελικά πειστεί να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Νο1 στόχος, όπως αναφέραμε παραπάνω, είναι ο Πιάτσα. Μία πρόταση που έχει φτάσει στα χέρια των Πειραιωτών και εξετάζεται σοβαρά είναι εκείνη του Αμίν Γιουνές. Ο Γερμανός άσος τελεί υπό παραχώρηση από τη Νάπολι και για εκείνον επίσης ενδιαφέρεται η Σαμπντόρια, ενώ υπάρχει ως υποψήφιος προορισμός η Τορίνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ