aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φουλάρει για Εμβιλά ο Ολυμπιακός

Φορτσάρει για Εμβιλά ο Ολυμπιακός. Το πρώτο βήμα για την απόκτηση του Γάλλου μέσου έχει γίνει και πλέον απαιτείται να ακολουθήσουν κι άλλα ώστε να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Το ενδιαφέρον για τον 30χρονο χαφ ήταν δεδομένο και το επιβεβαίωσε την Πέμπτη ο Ματιέ Βαλμπουενά μέσω της ραδιοφωνικής του παρουσίας στο «RMC», αποκαλύπτοντας, δε, ότι ο παίκτης θέλει να παίξει στους Πειραιώτες.

Πλέον, ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανεβάσει στροφές ώστε να κάνει δικό του τον παίκτη και καλείται να κερδίσει την επόμενη «μάχη», αφού με τον ποδοσφαιριστή είναι ΟΚ. Να τα βρει, δηλαδή με τη Σεντ Ετιέν, που έχει συμβόλαιο μαζί της μέχρι το 2022. Την περασμένη σεζόν, ο Εμβιλά πρόλαβε να κάνει 33 συμμετοχές, έχοντας και 2 ασίστ, με τους Γάλλους, παρότι το εγχώριο πρωτάθλημα έμεινε στη… μέση σχεδόν λόγω του κορωνοϊού.

Παράλληλα, εντός της ημέρας αναμένεται να κλείσει και τυπικά το θέμα της απόκτησης του Πέπε, που θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ