aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΦορτούνης: «Τα βρήκαμε σε 10 λεπτά με τον Μαρινάκη»

Φορτούνης: «Τα βρήκαμε σε 10 λεπτά με τον Μαρινάκη»

Όπως αναμενόταν, το κεντρικό πρόσωπο της αναχώρησης του Ολυμπιακού για την Πολωνία όπου θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ήταν ο Κώστας Φορτούνης.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», είχε λίγη ώρα νωρίτερα υπογράψει το νέο του τετραετές συμβόλαιο στα γραφεία της ΠΑΕ και έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, για τη νέα αυτή εξέλιξη στην καριέρα του.

Αναλυτικά, ο διεθνής μέσος, μίλησε για:

-την ανανέωση του συμβολαίου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε αυτό που ήθελα. Δεν είναι μόνο τα συμβόλαια άλλα η επιθυμία που είχα από την αρχή για να μείνω και να συνεχίσω στον Ολυμπιακό».

-τους ανθρώπους που συνέβαλλαν στην παραμονή του: «Με όλους έχω πάρα πολύ καλή σχέση άλλα αυτό που έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο ήταν η στάση του κ. Μαρινάκη και το ραντεβού που είχαμε πριν λίγες μέρες. Μέσα σε δέκα λεπτά συμφωνήσαμε, έχουμε εξαιρετικές σχέσεις».

-την προετοιμασία της ομάδας: «Πλέον όλοι θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά και να φέρουμε την ομάδα στην κορυφή, να πάρουμε τίτλους και να επιστρέψουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ