aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαFOOTBALL LEAGUEΚόλλησε στο Παγκρήτιο η ΑΕΚ Β’ - Έπαιξε ένα μισάωρο ο Γερολέμου

Κόλλησε στο Παγκρήτιο η ΑΕΚ Β’ – Έπαιξε ένα μισάωρο ο Γερολέμου

Την ευκαιρία ν’ ανοίξει τη διαφορά της στην κορυφή του 2ου ομίλου της Super League 2 έχασε η ΑΕΚ. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έμεινε στο 0-0 απέναντι στον μαχητικό Εργοτέλη και υπέστη την πρώτη της βαθμολογική απώλεια μέχρι τώρα.

Ως αλλαγή στο 60′ πέρασε ο Γιάννης Γερολέμου στη θέση του Μπάμπη.

Έπειτα από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο στο Παγκρήτιο (όπου οι δυο ομάδες είχαν να επιδείξουν από ένα σουτ των Μιτάι και Πέιου) η «Ένωση» ανέβασε σταδιακά στροφές.

Ειδικά λοιπόν μετά την είσοδο του Ιατρούδη στο 68’ (αντί του Κοσίδη) έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα.

Ωστόσο ο εξαιρετικός Τσέλιος δήλωσε «παρών», τόσο σε γυριστή κεφαλιά του πρώην επιθετικού των Κρητικών (που χειροκροτήθηκε στην επιστροφή του), όσο και σε δυο καλές ευκαιρίες του Γιούση.

Κι αφού οι γηπεδούχοι είχαν τις δικές τους φάσεις να πετύχουν το πολύτιμο γκολ (με τον Χατζηεμμανουήλ να λέει «όχι» σε σουτ του Κοκκίνη και κεφαλιά του Πέιου να φεύγει ελάχιστα άουτ στο τέλος), σφραγίστηκε η ισοπαλία, που πιθανότατα τους άφησε όλους ικανοποιημένους.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Σερβιλάκης (66′ Ποζατζίδης), Ντουμάνης, Μίκο, Κόλα, Πέιος, Βουτσάς, Μπουτσάκης, Κωστανάσιος (86′ Νεράλ), Κόνραντ (66′ Πατρινός), Κουατένγκ (46′ Κοκκίνης).

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Μιτάι (84′ Μπούσης), Λάτσι, Κορνέζος, Σταμούλης, Μπάμπη (60′ Γερολέμου), Σαμπανάτζοβιτς, Μουστακόπουλος, Γιούσης (84′ Παρράς), Χριστόπουλος (60′ Τζ. Γκαρσία), Κοσίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ