aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαFOOTBALL LEAGUE«Χρυσή» αλλαγή ο Κωστή, λύτρωσε τον Ολυμπιακό Β’

«Χρυσή» αλλαγή ο Κωστή, λύτρωσε τον Ολυμπιακό Β’

Συνεχίζει απόλυτος ο Ολυμπιακός Β’!

Οι «ερυθρόλευκοι» ζορίστηκαν απέναντι στην ΑΕΛ, αλλά χάρη σε ένα γκολ του Ιωάννη Κωστή κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο και να κάνουν το 2/2 στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2.

Την ίδια ώρα, οι «βυσσινί» έμειναν στους τρεις βαθμούς αφού μετά το 2-0 επί του Απόλλωνα Λάρισας, γνώρισαν την πρώτη τους φετινή ήττα από τους Πειραιώτες.

Τον έλεγχο του αγώνα είχε ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα, έχοντας την υπεροχή αλλά δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν απέναντι στην καλοστημένη ομάδα του Ηλία Φυντάνη, με την πρώτη φάση να έρχεται από την δημιουργία του Νίκολιτς και τον Μαρίνο να μην προλαβαίνει να σκοράρει.

Άμεση απάντηση για τους φιλοξενούμενους αλλά το σουτ του Νικολιά δεν βρήκε εστία, με τον Μπα να απειλεί εκ νέου για τους «ερυθρόλευκους». Ο Τζολάκης με τρομερή επέμβαση κράτησε το μηδέν για τον Ολυμπιακό, για να έρθει ο Κωστή στο 79ο λεπτό να διαμορφώσει το τελικό 1-0 και ενώ είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο δεκαπέντε λεπτά νωρίτερα (64′). Ο Κύπριος μέσος το πανηγύρισε έντονα και κλείνοντας τα αυτιά του.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν από κοντά ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Κριστιάν Καρεμπέ και άλλα στελέχη της α’ ομάδας του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός Β’ (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Σουλής, Σαπουντζής (46′ Μαυρουδής), Νίκολιτς, Μαρίνος (64′ Κίτσος), Βοΐλης (64′ Κωστής), Μπα (90+2′ Ντόι).

ΑΕΛ (Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ομάρ, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κ. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο, Μαυριάς, Συμελίδης, Νικολιάς, Όγκμποε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ