aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φώναξε «παρών» ο Διαμαντόπουλος στον Άρη

Ένας… ξεχασμένος φέτος παίκτης για τον Άρη, βροντοφώναξε στον Πάκο Ερέρα πως μπορεί να τον υπολογίζει. Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος ήρθε από τον πάγκο στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε τα δύο γκολ των «κίτρινων» στο 2-1 επί του Αήττητου Σπάτων στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον τέταρτο όμιλο του Κυπέλλου.

Ο Μαρτίνες σημάδεψε το κάθετο δοκάρι στο 16’ στην κορυφαία στιγμή του πρώτου ημιχρόνου, όπου ο Άρης είχε την πλήρη υπεροχή, αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Ο Πάκο Ερέρα έριξε με την αρχή του δευτέρου μέρους τους Ντιγκινί και Διαμαντόπουλο στη μάχη αντί των Γιουνές και Παυλίδη και τα δύο νέα πρόσωπα έφτασαν κοντά στο γκολ.

Ο γόρδιος δεσμός λύθηκε για τους γηπεδούχους στο 67’, όταν το γύρισμα του Μενέντεθ από τα αριστερά ο Ναζλίδης τράβηξε πάνω του την άμυνα και ο Διαμαντόπουλος με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Μετά τις δύο καλές στιγμές του Μαρτίνες, το δεύτερο γκολ ήρθε στο 76’ με τον ίδιο σκόρερ. Ο Διαμαντόπουλος κοντρόλαρε στην καρδιά της περιοχής μια σέντρα από τα αριστερά (με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για χέρι) και από κοντά έγραψε το 2-0. Ο Χαντί έδωσε ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά όταν το μακρινό του σουτ στο 90’ έφυγε μέσα από τα χέρια του Αναγνωστόπουλου και η μπάλα πέρασε εμφανώς τη γραμμή της εστίας. Ο σκόρερ δεν πανηγύρισε το 2-1 από σεβασμό στην παλιά του ομάδα, που πάντως κράτησε χωρίς να ανησυχήσει τη νίκη που τη φέρνει αγκαλιά με την πρόκριση στους «16».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ