aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φλορίν Γκάρντος, ο εκλεκτός

Μπορεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου να προσλήφθηκε από τον ΠΑΟΚ τον Αύγουστο, αντικαθιστώντας τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς στον πάγο, αλλά από ό,τι φαίνεται θα προλάβει να βάλει και τη δική του πινελιά στις καλοκαιρινές μετεγγραφές.

Η επιλογή του για το κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ είναι ο Φλορίν Γκάρντος, 29χρονος διεθνής, ύψους 1,93μ., ο οποίος στοίχισε στη Σαουθάμπτον 6,8 εκατομμύρια ευρώ από τη Στεάουα το 2014. Ο Γκάρντος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τους «Άγιους», δεν υπολογίζεται όμως και βρίσκεται στην πόρτα εξόδου.

Ο Λουτσέσκου γνωρίζει πολύ καλά τον Γκάρντος, άλλωστε μαζί του, το 2011, έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική Ρουμανίας. Επίσης μάνατζερ του αμυντικού από τη βαλκανική χώρα είναι ο Μπεκάλι, η οικογένεια του οποίου όπως και των Λουτσέσκου μαζί με τον Χάτζι και δυο- τρεις ακόμη, είναι οι κορυφαίες στο ρουμάνικο ποδόσφαιρο. Με τον Μπεκάλι ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη είχε επαφές και στη μετεγγραφή του Βαρελά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ