aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΦιλική πεντάρα του Ατρομήτου επί του Ολυμπιακού (vid)

Φιλική πεντάρα του Ατρομήτου επί του Ολυμπιακού (vid)

Στο σημερινό φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Ατρόμητος επικράτησε με το ευρύ 5-2 του Ολυμπιακού.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 8′ με τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος είδε τον Σα εκτός εστίας και με σουτ από τη μεσαία γραμμή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 23′ οι Περιστεριώτες έφυγαν στην αντεπίθεση και με σουτ του Ενσικουλού έγινε το 0-2.

Ο Ολυμπιακός μείωσε στο 41′ ο Βαλμπουενά με πέναλτι που κέρδισε ο Μπρούμα. Στο επόμενο λεπτό ο Ατρόμητος έφτασε και σε τρίτο γκολ με κεφαλιά του Τομάσεβιτς, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ. Στο 58’ ο Σουντανί κέρδισε το φάουλ στο ημικύκλιο της αντίπαλης περιοχής και από εκεί ο Πέπε με απευθείας χτύπημα έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας.

Στο 74′ ο Ατρόμητος έφυγε σε ακόμα μία αντεπίθεση, ο Σα έβγαλε ωραία την κεφαλιά του Ραμπέγιο, και στη συνέχεια ο Νικόλης δεν μπόρεσε να διώξει το σουτ του Μανούσου. Το τελικό 2-5 έγραψε ο Ζάννης στο 86′ με κεφαλιά.

Τον τρόπο με τον οποίο έφτασε στην εντυπωσιακή φιλική νίκη επί του Ολυμπιακού δημοσιοποίησε ο Ατρόμητος. Δείτε τα γκολ του αγώνα, όπως ανέβηκαν στο επίσημο κανάλι των φιλοξενούμενων στο youtube:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ