aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΦεύγει και ο Σιλά από τον Παναθηναϊκό!

Φεύγει και ο Σιλά από τον Παναθηναϊκό!

Ολοκληρώνεται άμεσα και η παρουσία του Γιακούμπα Σιλά. Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να τερματίσουν τον μονοετή δανεισμό του μέσου από το Μάλι. Ενημέρωσαν σχετικά τους εκπροσώπους του και τη Ρεν και πλέον ο παίκτης βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης ομάδας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι απλώς θέμα χρόνου να τελειώσει το θέμα της αποχώρησης του Αφρικανού, καθώς οι Πράσινοι έχουβ ενημωρώσει σχετικά τους εκπροσώπους του και πλέον ο παίκτης βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης ομάδας του. Την οποία είναι πιθανό να ανακοινώσει άμεσα.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αντέξει το οικονομικό βάρος του ποδοσφαιριστή, που ήρθε στην Ελλάδα την τελευταία μέρα των μεταγραφών του καλοκαιριού και μέσα στις επόμενες μέρες (ίσως και ώρες) αναμένεται να αποτελέσει και αυτός παρελθόν, στο πλαίσιο των περικοπών που γίνονται στην ομάδα προκειμένου να μειωθεί το μπάτζετ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ