aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φέρτε του ΠΑΟΚ τον επόμενο (videos)

ΠΑΟΚ έτοιμος για Europa League. Η ομάδα του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο ματς, επικράτησε πολύ άνετα με 2-0 της Ολιμπίκ Ντόνετσκ και προκρίθηκε στα πλέι οφ -μετά και το 1-1 του πρώτου αγώνα. Λειτούργησε εξαιρετικά το 4-2-3-1 που παρέταξε τον «δικέφαλο του βορρά» ο Στανόγεβιτς, με τους Μακ, Κάμπος να κάνουν εξαιρετικό παιχνίδι. Από κοντά και το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών, ενώ δεν υστέρησε κάποιος!

Ο Μακ με εξαιρετική κίνηση και ωραίο σουτ συνδύασε το πρώτο του ματς στην επιστροφή του στην Τούμπα με γκολ, ενώ ο Τσίμιροτ με απίθανη σουτάρα από τα 35 μέτρα έγραψε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ. Δεν απείλησε ιδιαίτερα η Ολιμπίκ, που προσπάθησε να παίξει στην κόντρα-επίθεση αλλά η καλοστημένη άμυνα της ομάδας του Στανόγεβιτς την κράτησε μακριά από την εστία του Ρέι.

Έτσι ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ: Με μόλις μία αλλαγή και διάταξη 4-2-3-1 παρέταξε τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του 1-1 με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Ο Ρέι ήταν κάτω από τα δοκάρια με τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς στην τετράδα της άμυνας. Κρέσπο και Τσίμιροτ τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Μπίσεσβαρ να παίζει ως δεκάρι και να παίρνει την θέση του Σάκχοφ στο αρχικό σχήμα. Κάμπος και Μακ ήταν στα «φτερά», με τον Πρίγιοβιτς να αποτελεί την αιχμή του δόρατος.

ΠΑΟΚ (Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς): Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας (72’ Σάκχοφ), Τσίμιροτ, Κάμπος (81’ Πέλκας), Μπίσεσβαρ (68’ Ενρίκε), Μακ, Πρίγιοβιτς.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ