aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΦέρνει στην Ελλάδα το αθλητικό… Netflix η Σούπερ Λίγκα

Φέρνει στην Ελλάδα το αθλητικό… Netflix η Σούπερ Λίγκα

Έτοιμη να φέρει το αθλητικό «Netflix» στην Ελλάδα φαίνεται πως είναι η Σούπερ Λίγκα.

Όπως αναφέρει η LiveSport, η διοργανώτρια Αρχή θα ξεκινήσει επαφές με τον τηλεοπτικό πάροχο DAZN, για να στεγάσει τους αγώνες ομάδων που δεν θα έχουν συμβόλαιό την επόμενη σεζόν ή θελήσουν να διακόψουν την συνεργασία τους με τον πάροχό τους.

Το συγκεκριμένο κανάλι αποτελεί μια συνδρομητική πλατφόρμα μετάδοσης αγώνων που λειτουργεί όπως το δημοφιλές Netflix. Δεν χρειάζεται εξοπλισμό ή δορυφορική κεραία για να λειτουργήσει, ενώ η εικόνα μεταδίδεται μέσω ίντερνετ σε τηλεοράσεις, υπολογιστές, tablet, κινητά τηλέφωνα κ.α.

Πρόκειται για μια υπηρεσία που διατίθεται προς το παρόν σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ιταλία, Ισπανία, Ιαπωνία, Βραζιλία και Καναδά.

Όσο για τον τρόπο συνεργασίας της πλατφόρμας με την εκάστοτε ομάδες, θα γίνει ως εξής: Οι ομάδες θα πληρώουν ένα αντίτιμο στο DAZN ώστε να φιλοξενεί την εικόνα από αγώνες, εκδηλώσεις κλπ και θα εισπράττουν τα έσοδα από τις συνδρομές και τις χορηγίες που θα «κλείσουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ