aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φέρνει Χουλτ ο Παναθηναϊκός! (videos)

Έτοιμος να αποκτήσει τον Σουηδο, Νίκλας Χουλτ, είναι ο Παναθηναϊκός όπως μετέδωσε ο Βασίλης Μοιρώτσος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Οι πράσινοι αποφάσισαν να εντείνουν τις προσπάθειες τους για την προσθήκη ενός αριστερού μπακ ύστερα και από την αρθροσκόπηση που έκανε ο Νάνο, ο οποίος θα συνεχίσει να κάνει ατομικό πρόγραμμα το προσεχές δεκαήμερο.

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με τη Νις και ο 25χρονος αναμένεται να έρθει εντός της ημέρας στην Αθήνα ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι» και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Αντρέα Στραματσόνι.

Πρόκειται για παίκτη που έχει χρησιμοποιηθεί και ως αμυντικός χαφ. Την περασμένη σεζόν έκανε 15 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος και μια στο Λιγκ Καπ.

Υπήρχαν οι περιπτώσεις των Κρις Μαβινγκά, Τζιοβάνι Πασκουάλε, Μαρσέλο Έρμες και Μαριάνο Μπίτολο που είχαν ακουστεί για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος τελικά έκλεισε τον Σουηδό πδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ