aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΦερέιρα: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου αλλά και στον Ολυμπιακό και τους διαιτητές»

Φερέιρα: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου αλλά και στον Ολυμπιακό και τους διαιτητές»

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Άμπελ Φερέιρα, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να δίνει συγχαρητήρια τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στους διαιτητές για την απόδοσή τους.

«Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου αλλά και στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα ήταν ωραία και το γήπεδο ήταν όπως πρέπει. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μου ήταν καλύτερη, είχαμε τον έλεγχο του ρυθμό, προηγηθήκαμε και είχαμε μια μεγάλη φάση για να κάνουμε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, ξέρετε παίζει και ο αντίπαλος και ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Μας πίεσε αρκετά ο αντίπαλος, έφτιαξε ευκαιρίες αλλά νομίζω πως αμυνθήκαμε σωστά. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε κάποιες αντεπιθέσεις που είχαμε στο μυαλό μας αλλά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια και στους τρεις. Στον ΠΑΟΚ, στον Ολυμπιακό και στους διαιτητές αλλά πάνω από όλα στην ομάδα μου», ανέφερε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ