aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φαν’τ Σιπ: «Στο μυαλό μας το Κατάρ»

Το «σύνθημα» ενόψει του ξεκινήματος της προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας, έδωσε ο Τζον Φαν’τ Σιπ με δηλώσεις του. «Στο μυαλό μας μόνο το Κατάρ, επιλέγουμε παίκτες με δύο κριτήρια. Να είναι καλοί τεχνικά και να έχουν καλό χαρακτήρα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός τεχνικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Δεν αλλάζει κάτι στο πλάνο μας με την διακοπή των δέκα μηνών. Η ομάδα είναι εδώ μαζί με τα παιδιά θα συνεχίσουμε τους αγώνες στο Νations League, υπάρχει πάντα στο μυαλό μας το πλάνο Κατάρ και θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο που έχουμε επιλέξει. Συνεχίζουμε στον πλάνο Κατάρ, δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό. Επιλέγουμε παίκτες με δύο κριτήρια. Όχι μόνο να είναι καλοί τεχνικά και φυσική κατάσταση αλλά και το θέμα χαρακτήρα να μας βοηθήσουν δηλαδή στο πλάνο που έχουμε χαράξει. Εκείνο που αρχικά κοιτάμε να παραμείνουμε στο πλάνο μας και να εστιάσουμε στη δική μας ομάδα. Η Σλοβενία και το Κόσοβο είναι ικανές ομάδες και ιδιαίτερα στην μεταφορά του παιχνιδιού από την άμυνα στην επίθεση. Όμως το σημαντικό είναι πως εστιάζουμε εμείς στο δικό μας κομμάτι», ανέφερε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ