aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φαντ Σιπ: «Μεγάλη ποιότητα ο Φορτούνης…»

Απόλυτα ικανοποιημένος για τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί τη Μολδαβίας ήταν ο Φαντ Σιπ. Δεν έκρυψε την χαρά του κι έστειλε μήνυμα νίκης ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα με την Σλοβενία.

«Κρατήσαμε αυτό το τέμπο για 90 λεπτά. Η ομάδα εξελίσσεται, χρησιμοποιεί πιο νέους ποδοσφαιριστές, σε συνδυασμό με τους πιο παλιούς. Αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση και τώρα κοιτάμε το παιχνίδι της Τετάρτης, με τη Σλοβενία. Όλη η εμφάνιση είναι μία φιλοφρόνηση προς τα παιδιά, για την συνολική απόδοση που είχαν.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος και για την εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη: «Είχε πολύ καλή ατομική απόδοση. Για αυτό παίζει σε αυτή τη θέση, για να είναι κοντά στο τέρμα. Τον βοήθησε και η ομάδα, αλλά έδειξε με το γκολ του για παράδειγμα ότι έβγαλε μεγάλη ποιότητα. Πολύ καλή εικόνα είχε και ο Μπακασέτας και συνεργάζονται πολύ καλά με τον Φορτούνη. Θα δούμε τώρα για το ματς με τη Σλοβενία».

Η αυριανή αναμέτρηση είναι ένας «τελικός» στον οποίο η Ελλάδα θα εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο μόνο με τη νίκη. Για το πως θα το διαχειριστεί την ομάδα του, ο Φαν Σιπ είπε: «Θα δούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε. Η ομάδα δείχνει μαχητικό και ομαδικό πνεύμα. Ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε. Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σε αυτό, θα είμαστε προετοιμασμένοι».

Ο πρωταγωνιστής της ελληνικής νίκης, Κώστας Φορτούνης, εστίασε στη Σλοβενία. «Είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου μαζί με εμάς. Θα παλέψουμε για την πρώτη θέση, δείξαμε ότι είμαστε σε καλό μομέντουμ και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχω να απαντήσω σε κάποιον κάτι. Προσπαθώ να δείχνω αυτό που μπορώ στο γήπεδο. Άλλες φορές είμαι καλός, άλλες όχι», δήλωσε ο Έλληνας διεθνής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ