aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕξελίξεις με την άφιξη του μάνατζερ του Γιόχανσον

Εξελίξεις με την άφιξη του μάνατζερ του Γιόχανσον

Ο Μανόλο Χιμένεθ περιμένει από σήμερα τους παίκτες της ΑΕΚ για «μάντρωμα» στα Σπάτα και ένα κάτι σαν δεύτερο στάδιο προετοιμασίας πριν τα κρίσιμα ματς με την Κλαμπ Μπριζ, αλλά ταυτόχρονα στην επικαιρότητα της ομάδας υπάρχουν κι άλλα θέματα.

Πιο φλέγον είναι αυτό του Γιάκομπ Γιόχανσον, με την «Ένωση» να επιθυμεί την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2018. Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα με την άφιξη του ατζέντη του Σουηδού μέσου. Οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν την τελική τους προσφορά και εφόσον η απάντηση είναι αρνητική, τότε είναι πιθανή η πώλησή του. Και λέμε «πιθανή» κι όχι «δεδομένη», γιατί η ΑΕΚ δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Γιόχανσον για λιγότερα χρήματα από όσα τον έχει κοστολογήσει (πάνω από 2 εκατ. ευρώ). Άλλωστε πρόκειται για βασικό της παίκτη και στέλεχος της εθνικής Σουηδίας, δηλαδή ένα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, σε εκκρεμότητα παραμένουν οι υποθέσεις των Ούγκο Αλμέιδα και Πατίτο Ροντρίγκες, που είναι προφανές πως δεν αποτελούν πρώτες επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ και πως αν βρουν ομάδα δεν θα υπάρξει καμία αντίρρηση στο να αποχωρήσουν. Βέβαια, αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση γιατί αμφότεροι έχουν μεγάλα συμβόλαια και προέρχονται από «φτωχή» σεζόν. Η ΑΕΚ σίγουρα θα κινηθεί για την απόκτηση φορ, ανεξάρτητα από το αν θα φύγει ο Πορτογάλος, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει και εξτρέμ. Ασφαλώς ενδεχόμενη αποχώρηση των Αλμέιδα και Πατίτο θα διευκολύνει τις μεταγραφές αυτές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ