aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Εξελίξεις με Μανέ και Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας θέλει να επιταχύνει τις διαδικασίες για τον δανεισμό του Κάρλος Μανέ, με τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτησή του.

Ο Μανέ επιστρέφει στη Σπόρτινγκ έπειτα από τη συμμετοχή του στην αποστολή της Ολυμπιακής ομάδας της Πορτογαλίας, ωστόσο δεν υπολογίζεται από τον Ζόρζε Ζέσους.

Ο Ολυμπιακός είναι γνωστό ότι έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 22χρονου εξτρέμ με τη μορφή δανεισμού και οι Πορτογάλοι εκτιμούν πως γρήγορα θα υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με την περίπτωσή του, καθώς η Σπόρτινγκ ψάχνεται να τον δώσει ως δανεικό.

Η ιστοσελίδα zerozero.pt επισημαίνει το σοβαρό ενδιαφέρον του Πάουλο Μπέντο για τον παίκτη, στον οποίο η Σπόρτινγκ θέλει να τοποθετήσει μια οψιόν αγοράς του από τον Ολυμπιακό το επόμενο καλοκαίρι, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Σημερινό δημοσίευμα πάντως θέλει τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε καλό δρόμο για την περίπτωση του Κάρλος Μανέ, με τον παίκτη να είναι θετικός για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ