aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕξελίξεις για το μέλλον του Καπίνο και το ενδιαφέρον

Εξελίξεις για το μέλλον του Καπίνο και το ενδιαφέρον

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Στέφανου Καπίνο, καθώς ο παίκτης φέρεται να έχει επαφές με ομάδες του εξωτερικού, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής τερματοφύλακας δεν υπολογίζεται από τους «ερυθρολεύκους» και ψάχνει πρόταση για να αποχωρήσει από το λιμάνι. Η Μπριζ φέρεται να έχει δείξει μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, την ίδια στιγμή που στο παιχνίδι για την απόκτησή του φέρεται να έχει μπει και η Νιούκαστλ.

Η αγγλική ομάδας φέρεται να επιθυμεί τον δανεισμό του παίκτη, έως το τέλος της σεζόν, όταν και θα εξετάσουν το αν θα ενεργοποιήσουν την οψιόν για την αγορά των δικαιωμάτων του. Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως προτιμάει την άμεση παραχώρηση του παίκτη και μόνο αν δε βρεθεί κάποια ικανοποιητική πρόταση, θα μελετήσει το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη.

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να προσφέρουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Λευτέρη Χουτεσιώτη, προκειμένου να τον «δέσουν» στο λιμάνι. Ο νεαρός τερματοφύλακας φέρεται να έχει αφήσει τους ιθύνοντες της ομάδας ικανοποιημένους με την έως τώρα παρουσία του. Δεν αποκλείεται να αποφασιστεί τελικά να είναι ο 23χρονος τερματοφύλακας η εναλλακτική επιλογή πίσω από τον Σίλβιο Προτό και να μην αποκτηθεί άλλος τερματοφύλακας τον Ιανουάριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ