aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με Ποντένσε

Μεγάλο ντόρο δημιούργησαν οι πρόσφατες τοποθετήσεις του Ντανιέλ Ποντένσε στο Instagram, όπου απαντώντας σε ερωτήσεις διαδικτυακών του φίλων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Ολυμπιακό και μάλιστα αφού αποθέωσε τον Κώστα Φορτούνη στη συνέχεια τον… έβγαλε στη σέντρα.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος άσος όταν ρωτήθηκε για τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή, είπε: «Σε ποιότητα ο Φορτούνης, αλλά πρέπει να αλλάξει τη νοοτροπία του, αν θέλει να πετύχει κάτι παραπάνω στη ζωή του. Έχει τα προσόντα μεγάλων παικτών, αλλά είναι τεμπέλης και το ξέρει αυτό»! Πρόκειται για ατάκες που δεν… χτύπησαν καλά σε πολλούς και σίγουρα δεν θα το χάρηκε ιδιαίτερα ο αρχηγός του Ολυμπιακού, όταν ο πρώην συμπαίκτης του τον «εξέθεσε» δημόσια.

Για την συγκεκριμένη τοποθέτηση δεν υπήρξε κάποια απάντηση από τον Φορτούνη και ούτε θα υπάρξει, καθώς πρόκειται για ένα παιδί πολύ χαμηλών τόνων, ο οποίος δεν απασχολεί ποτέ τα media και προσπαθεί να απαντάει μόνο μέσα στο γήπεδο.

Φυσικά, ούτε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού υπήρξε κάποια τοποθέτηση, αν και το θέμα συζητήθηκε αρκετά έντονα. Μάλιστα, κάποιοι παίρνοντας θέση υπέρ του Έλληνα άσου, σχολίαζαν με νόημα, πως πριν μιλήσει ο Ποντένσε δημόσια για έναν πρώην συμπαίκτη του, καλό θα ήταν να κοιτάει τι κάνει ο ίδιος. Άλλωστε, στις τελευταίες του ημέρες στο Λιμάνι δεν ήταν και το καλύτερο… παράδειγμα επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Για όσους δεν θυμούνται την ιστορία, η μεταγραφή του Πορτογάλου στη Γουλβς είχε… τιναχθεί στον αέρα λίγα 24ωρα πριν πέσουν οι υπογραφές και μπει στο αεροπλάνο για την Αγγλία. Συγκεκριμένα, ο παίκτης είχε πάει μαζί με την αποστολή στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ όντας σίγουρος πως σε λίγες ώρες θα έφευγε από την Ελλάδα, ωστόσο μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι όλα άλλαξαν. Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε επίσημα μετά το σφύριγμα της λήξης πως το deal χάλασε και ότι μέχρι νεωτέρας ο παίκτης δεν φεύγει!

Ο Ποντένσε είχε νευριάσει και… ξενερώσει απίστευτα, δεν μιλούσε σε κανέναν στο ΟΑΚΑ και ήταν συνεχώς στο τηλέφωνο μέχρι να καταλάβει τι είχε συμβεί. Παρόμοια συμπεριφορά είχε όμως και τις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις, όπου αν και θα έπρεπε να ήταν συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό, αυτός είχε αλλού το μυαλό του.

Τελικά, έγινε η ανατροπή, οι Άγγλοι επέστρεψαν, η μεταγραφή έκλεισε και ο Πορτογάλος έφυγε σαν φίλος. Αλλά είναι τουλάχιστον υπερβολικό να… κουνάει και το δάκτυλο, ειδικά δημόσια σε έναν παίκτη!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ