aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Εβδομάδα… προπονητή στον Ολυμπιακό

Εξελίξεις εντός της εβδομάδας αναμένεται να σημειωθούν στον Ολυμπιακό όσον αφορά το θέμα του προπονητή, μία υπόθεση που η διοίκηση του συλλόγου ήθελε να κλείσει από τα μέσα του μήνα και χρειάστηκε να κάνει υπομονή να τελειώσουν τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Σε λιγότερο από είκοσι μέρες είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας ενόψει της νέας σεζόν και ακόμα δεν έχει βρεθεί ο «εκλεκτός» που θα οδηγήσει την ομάδα στη διεκδίκηση των επόμενων στόχων της.

Όπως γράφει το «Φως», από χθες το μεσημέρι έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα ταξιδέψει για την Ισπανία, κάτι που αποδεικνύει πως οι ιθύνοντες της ΠΑΕ αφήνουν το γαλλικό μοντέλο και στρέφονται στην ισπανική αγορά.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πληροφορία αν κάποια περίπτωση προπονητή είναι πιο προχωρημένη, ενώ η λίστα με τους υποψηφίους συνεχώς αυξάνεται με τις προτάσεις των μάνατζερ.

Στο εξωτερικό, παράλληλα, θα βρεθεί και ο Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος λέγεται πως θα το… παίζει σε διπλό ταμπλό (ανάμεσα στις υποχρεώσεις του στον Ολυμπιακό και εκείνες στη Νότιγχαμ Φόρεστ) μέχρι το τέλος της χρονιάς και το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως πρόκειται για το ίδιο θέμα, αυτό του προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ