aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕβδομάδα ανανεώσεων στον Παναθηναϊκό

Εβδομάδα ανανεώσεων στον Παναθηναϊκό

Πέφτουν οι υπογραφές στον Παναθηναϊκό. Κάποιο νεότερο σε ό,τι αφορά το θέμα της ενίσχυσης δεν έχει υπάρξει στο «τριφύλλι», που ούτως ή άλλως κάνει τις κινήσεις του με υπομονή, ψάχνοντας για «λαβράκια», κοιτάζοντας λίστα με ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο, τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις σε υποθέσεις ανανέωσης συμβολαίων. Μέχρι την Τετάρτη και το πιθανότερο την Τρίτη αναμένεται να επεκταθεί η συνεργασία με τους Φάνη Μαυρομμάτη, Βαγγέλη Θεοχάρη και Δημήτρη Εμμανουηλίδη, με τους οποίους οι συζητήσεις με τον Νίκο Νταμπίζα έχουν πάει καλά. Ουσιαστικά τα έχουν βρει οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Στο… κάδρο είναι πάντα και οι περιπτώσεις των Γιάννη Μπουζούκη και Τάσου Χατζηγιοβάννη, που διαφέρουν αρκετά. Είναι πιο δύσκολες υποθέσεις και πάντα υπάρχει η πιθανότητα να «σκάσει» κάποια πρόταση. Μάλιστα, για τον δεύτερο θεωρείται ότι αργά η γρήγορα θα γίνει κάποια «κρούση» στον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» δεν θα βιαστεί να καλέσει στο γραφείο του τους δύο ποδοσφαιριστές ή για την ακρίβεια τους μάνατζέρ τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ