aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έβαλε «τριφύλλι» στο στήθος ο Ζαχίντ

Την ένταξη (και) του Γκαϊάς Ζαχίντ στο ρόστερ του επισημοποίησε ο Παναθηναϊκός.

Λίγο αφότου ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζοάο Νούνες, το «τριφύλλι» έκανε το ίδιο και με τον δανεισμό του Νορβηγού μεσοεπιθετικού.

Επιβεβαίωσε λοιπόν ότι την προσεχή σεζόν θα αγωνίζεται με τα πράσινα και στη λήξη της θα υπάρχει οψιόν αφοράς του από την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό του του ποδοσφαιριστή Γκαϊάς Ζαχίντ, ως δανεικού από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Παναθηναϊκός διατηρεί δικαίωμα αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Ζαχίντ γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1994 στο Όσλο της Νορβηγίας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική διαδρομή του ως επιτελικός μέσος στη νορβηγική Βαλερένγκα, όπου παρέμεινε έως το 2017 καταγράφοντας 111 συμμετοχές και 29 γκολ, με ένα διάλειμμα έξι μηνών όταν δόθηκε δανεικός στην Ούλενσακερ.

To 2017 τον απέκτησε με μεταγραφή ο ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο αγωνίστηκε στο Champions League, ενώ κατέκτησε και τις δύο σεζόν το πρωτάθλημα, καταγράφοντας 78 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 14 γκολ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ