aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈτοιμος να «αρπάξει» τον σούπερ Σεμέντο από τον ΟΦΗ (video)

Έτοιμος να «αρπάξει» τον σούπερ Σεμέντο από τον ΟΦΗ (video)

O Λισάντρο Σεμέντο είναι το πιο «γκλαμουράτο» όνομα στη Σούπερ Λιγκ! Απολογισμός; 13 ματς/6 γκολ/4 ασίστ! Ο πιο effective winger στην Ελλάδα. Δε χρειάζεται και πολύ κάποιος «μεγάλος» να ορμήσει πάνω του. Στην προκειμένη περίπτωση, ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα που ΄χει διακρίνει πως με Μασούρα, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς και (ενίοτε) τον Σουντανί η χρονιά δε βγαίνει με επάρκεια στα «φτερά». Ετούτος δείχνει να ΄χει μπούκα, γκολ, γρήγορα ποδάρια και ένα οικονομικό πακέτο που συνάδει απόλυτα με τα «θέλω» των «ερυθρολεύκων».

Έχουμε και λέμε: Λισάντρο Σεμέντο, ο λεγάμενος! Δανεικός για ένα χρόνο στον ΟΦΗ με όψιον αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ από τη Φορτούνα Σιτάρντ. Πάνω από αυτό το ποσό, η κρητική ομάδα σε περίπτωση που ΔΕΝ τον αγοράσει έχει ένα κέρδος 20-25%. Αυτό το deal το περασμένο καλοκαίρι.

Το Σ-Κ που πέρασε ο Πάουλο Βερίσιμο, εκπρόσωπος του Σεμέντο, βρέθηκε στο Ηράκλειο για να παρακολουθήσει το ματς με την ΑΕΚ και συνάμα να ‘χει τετ α τετ με τον Γιώργο Σαμαρά. Στη συνάντησή τους τον ενημέρωσε για το επίσημο ενδιαφέρον που ΄χει από τον Ολυμπιακό για τον πελάτη του και την επιθυμία του Σεμέντο να πάει στον Πειραιά τον Ιανουάριο.

Ο ΟΦΗ πλέον έχει δύο δρόμους: είτε να ενεργοποιήσει πρόωρα (σ.σ.: 30/04 είναι το deadline) την οψιόν αγοράς, είτε να ανεβάσει τους οικονομικούς όρους του deal με την Φορτούνα Σιτάρντ για να κερδίσει και αυτός από το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρεί.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, ο Ολυμπιακός φέρεται διαθέσιμος να «σκάσει» πάνω από 2 μύρια για τον 23χρονο που έμαθε μπάλα μαζί με τον Ποντένσε στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ. Ποσό που καλύπτει τόσο τη Φορτούνα Σιτάρντ, όσο και (σε κάποιο βαθμό) τον ΟΦΗ που μέσα σε έξι μήνες θα πάρει πάνω από 150 χιλιάρικα για ένα δανεικό ποδοσφαιριστή.

Η υπόθεση φαντάζει προχωρημένη και πλέον απομένει το πότε ο Ολυμπιακός θα «πατήσει» το κουμπί για να «τρέξει» τις εξελίξεις…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ