aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈτοιμες άλλες δύο μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Έτοιμες άλλες δύο μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, με την απόκτηση του Ντιεμερσί Μποκανί.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε πράξη την υπόσχεσή του στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, με τον 31χρονο άσο να έρχεται σήμερα στην Αθήνα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στη συνέχειά το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Εκείνο που προκύπτει είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την υπέρβαση για τα ελληνικά οικονομικά δεδομένα, προκειμένου να πείσουν τον διεθνή φορ από το Ζαΐρ, καθώς οι απολαβές του στην Ντιναμό Κιέβου ήταν εξωπραγματικές και διατήρησε το κασέ τους στην Νόριτς και την Χαλ Σίτι.

Οι Πειραιώτες παρουσιάζονται ενθουσιασμένοι με τα χαρακτηριστικά του Μποκανί, καθώς πρόκειται για ένα «θωρηκτό» με όλα τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής στη δική του θέση: το γκολ, είναι γρήγορος, δυνατός, ντριμπλέρ και καλός στον αέρα! Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «Φως» αναφέρει πως πέρα από την υπόθεση του Αφρικανού επιθετικού, με την οποία ο Ολυμπιακός κλείνει τις θέσεις στην επίθεση (καθώς υπάρχουν οι Ανσαριφάρντ, Μπεν και Βέργος) είναι κοντά σε άλλες δύο μεταγραφές.

Τις διαπραγματεύσεις φέρεται να έχει αναλάβει προσωπικά ο Γιάννης Βρέντζος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για έναν εξτρέμ, ένα «οκταροεξάρι», έναν κεντρικό αμυντικό και αριστερό μπακ. Για εξτρέμ σε περίοπτη θέση φαίνεται πως βρίσκεται το όνομα του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε αλλά και ο Βλάντιμιρ Βάις που επιθυμεί να αφήσει το Κατάρ, ώστε να αγωνιστεί ξανά στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Στην Ισπανία, τώρα, επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Πορτογάλο στόπερ της Σεβίλλης, Καρίσο. Την ίδια ώρα, από την Ιταλία προκύπτει ότι οι Πειραιώτες έχουν μιλήσει με την πλευρά του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Ρίκι Άλβαρες, της Σαμπντόρια. Ελεύθερος παραμένει ο Γκονζάλο Ροντρίγκες, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να εμφανίζονται αισιόδοξοι πως θα καταφέρουν να τον πείσουν με την προοπτική να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ