aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ετοιμάζει τομές στον Παναθηναϊκό

Παίρνει «νυστέρι» ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ετοιμάζει βαθιές τομές στον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» είναι αποφασισμένος να αλλάξει πρόσωπα και πράγματα, με σκοπό, φυσικά, να εμφυσήσει τη νοοτροπία που θέλει να έχει η ομάδα του. Γιατί, δεν ήταν τόσο η ήττα στην Κέρκυρα που τον εξόργισε, όσο τον  απογοήτευσε η αγωνιστική συμπεριφορά παικτών του.

Είναι γεγονός πως είδε κάποιους παίκτες του να μην επιδεικνύουν τον απαιτούμενο ζήλο και κάποιους άλλους να μην είναι συγκεντρωμένοι, έχοντας συμπεριφορά που δεν άρμοζε στην περίσταση. Ο προπονητής θεωρεί εν ολίγοις ότι το πρόβλημα δεν είναι ούτε τακτικό, ούτε αγωνιστικό, αλλά κυρίως, θέμα νοοτροπίας και φιλοσοφίας. Και αυτό είναι ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι για έναν προπονητή, για να επιλυθεί.

Όλες αυτές τις μέρες, λοιπόν, που ακολούθησαν της οδυνηρής ήττας για τον Παναθηναϊκό στο νησί των Φαιάκων, ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του συνομίλησαν με τους παίκτες για τα αίτια της εμφάνισης στην Κέρκυρα. Μάλιστα, ο Ουζουνίδης ζήτησε την άποψη του καθενός για το Βατερλό, στην προσπάθειά του να κατανοήσει τι έφταιξε και δεν έκαναν όσα τους ζήτησε στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα, ανέλυσε τα λάθη σε αγωνιστικό και τακτικό επίπεδο, όντας πολύ αυστηρός στις συστάσεις του.

Το σημαντικότερο, ωστόσο, είναι πως έχει ξεκαθαρίσει σε όλους ότι η νίκη με τον Απόλλωνα, αύριο στη Λεωφόρο, είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική ανάγκη για το «τριφύλλι». Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό. Έχει, μάλιστα, συνειδητοποιήσει, πως ήρθε η ώρα να αλλάξει το σχέδιό του και να καταστρώσει ένα νέο πλάνο, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να γίνει ανταγωνιστικός. Αυτό, βέβαια, δεν θα γίνει με τη μία, αλλά σταδιακά.

Αρχικά, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τις επιλογές του για τους αρχηγούς των πράσινων, τις οποίες και θα ανακοινώσει. Για να δούμε, δηλαδή, αν ο Ουζουνίδης θα χρίσει ως πρώτο αρχηγό τον πιο παλιό της ομάδας, Γιώργο Κουτρουμπή, ή αν θα κάνει άλλη επιλογή. Λογικά, πάντως, η τριάδα θα είναι Κουτρουμπής, Κουρεμπέλης και Λουντ, δίχως, ωστόσο, να αποκλείονται οι εκπλήξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ