aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕτοιμάζει Σουντανί και Αβραάμ για ΑΕΚ ο Μαρτίνς

Ετοιμάζει Σουντανί και Αβραάμ για ΑΕΚ ο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω του την ήττα από την Μπάγερν και έχει στρέψει όλη του την προσοχή στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ (19:30).

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει αποφασισμένος να επιστρέψει στο 4-2-3-1 αφαιρώντας έναν κεντρικό χαφ και αντικαθιστώντας τον με έναν μεσοεπιθετικό. Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», η πρώτη σκέψη του Πορτογάλου προπονητή είναι να ρίξει στην μάχη τον Σουντανί, που είναι εκτός λίστας στο Champions League και προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση με δύο γκολ κόντρα στον ΟΦΗ. Πιθανότατα θα πάρει την θέση ενός εκ των Μπουχαλάκη και Καμαρά, με φαβορί να μείνει εκτός ενδεκάδας τον πρώτο που είναι καταπονημένος από τα συνεχή ματς με Ολυμπιακό και Εθνική.

Από εκεί και πέρα, δεν είναι απίθανο (αλλά δεν συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες) να δούμε τον Μπενζιά στο βασικό σχήμα πίσω από τον σέντερ φορ, με τον Σουντανί να μεταφέρεται στα άκρα και τον Μασούρα να μένει στον πάγκο. Όσο για την θέση του σέντερ φορ, ο Ελ Αραμπί που έχει εξαιρετικές επιδόσεις στο σκοράρισμα δείχνει να έχει προβάδισμα σε σχέση με τον Γκερέρο.

Για την άμυνα όλα συνηγορούν στο ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα πάρει θέση στα στόπερ. Ο πολύπειρος αμυντικός γνωρίζει καλά τις απαιτήσεις ενός ντέρμπι και ήταν πολύ καλός απέναντι στον ΟΦΗ. Ο Σεμέδο παρά την κάμψη στην απόδοσή του έχει τον πρώτο λόγο για να αποτελέσει τον δεύτερο πόλο του δίδυμου των στόπερ.

Εκτός μάχης, υπενθυμίζεται, είναι ο Βαλμπουενά και ο Σισέ, με τον τελευταίο να εκτιμάται πως θα επιστρέψει στην δράση μετά την διακοπή πρωταθλήματος του Νοεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ