aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕτοιμάζει πρόταση για τον Ρέτσο η Λιόν

Ετοιμάζει πρόταση για τον Ρέτσο η Λιόν

Η διοίκηση της Λιόν φέρεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Παναγιώτη Ρέτσου, με τους «ερυθρολεύκους» να την περιμένουν για να τη μελετήσουν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γαλλική ομάδα έχει αποφασίσει πως θα πρέπει να αποκτήσει άμεσα τον νεαρό αμυντικό και για αυτό τον λόγο είναι έτοιμη να ξεκινήσει άμεσα επαφές με τη διοίκηση των Πειραιωτών.

Δημοσιεύματα θέλουν τους «λιονέ» να έχουν παρακολουθήσει στενά το τελευταίο χρονικό διάστημα τον 19χρονο αμυντικό και να έχουν σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για την ποδοσφαιρική του αξία. Ο Ρέτσος, ο οποίος δεσμεύεται έως το 2021 με τους «ερυθρολεύκους» φέρεται να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού από την πλευρά τους επιθυμούν μια πρόταση πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρηση του παίκτη, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν και το 20% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, από πιθανή μελλοντική πώληση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ