aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕτοιμάζει κινήσεις για τη διαιτησία ο Ολυμπιακός

Ετοιμάζει κινήσεις για τη διαιτησία ο Ολυμπιακός

Οι παίκτες έχουν ρεπό αλλά οι διοικούντες δεν κάθονται…

Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα του «Κόκκινου πρωταθλητή» ο Κώστας Νικολακόπουλος οι υπεύθυνοι της ομάδας είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται η διαιτησία και συλλέγουν στοιχεία για κινήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τις τελευταίες ημέρες γίνονται συσκέψεις στην πλατεία Αλεξάνδρας για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τις κινήσεις που πρόκειται να γίνουν. Στόχος είναι να επιλεγεί ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποκαλυφθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ελληνική διαιτησία με τους υπεύθυνους των ερυθρολεύκων να κάνουν λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά εναντίον του Ολυμπιακού.

Το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει ότι θα βγουν στοιχεία στον «αέρα» που θα συζητηθούν. Που θα αφορούν φάσεις του πρωταθλήματος φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να γίνεται λόγος ακόμη και για αλλοίωση του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ