aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕτοιμάζει Καρντόσο για Οσμανλίσπορ ο Μπέντο

Ετοιμάζει Καρντόσο για Οσμανλίσπορ ο Μπέντο

Αντίστροφα για την επιστροφή του στην Ευρώπη μετράει ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες την ερχόμενη Πέμπτη υποδέχονται την Οσμανλίσπορ στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα απουσιάσει ο Μπράουν Ιντέγε, καθώς ο Αφρικανός τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο στην τελευταία αναμέτρηση με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα. Ο Μπράουν Ιντέγε αναμένεται να τοποθετήσει εκτός απροόπτου τον Όσκαρ Καρντόσο στην κορυφή της επίθεσης, ενώ υπάρχει η επιλογή του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Πορτογάλος ποντάρει στο γεγονός ότι ο Παραγουανός επιθετικός έχει σημαντική εμπειρία από ευρωπαϊκούς αγώνες, ενώ στα τελευταία τρία παιχνίδια του Κυπέλλου είχε δοκάρια με Άρη και Ατρόμητο. Από εκεί και πέρα, ο 47χρονος προπονητής υπολογίζει κανονικά τον Μαρτίνς που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής στον αγώνα με την Λάρισα.

Θέση δίπλα στον Πορτογάλο διεκδικούν από τον Ρέτσο (δείχνει να έχει το προβάδισμα), τον Καμπιάσο, τον Ρομαό μέχρι τον Μπουχαλάκη. Όλα δείχνουν ότι οι σκέψεις του Μπέντο θα ξεκαθαρίσουν στις επόμενες προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ