aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕτοιμάζει αλλαγές ο Γιοβάνοβιτς ενόψει Άρη

Ετοιμάζει αλλαγές ο Γιοβάνοβιτς ενόψει Άρη

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και να κάνει μια νέα αρχή, ξεκινώντας από την επικείμενη αναμέτρηση με τον Άρη την ερχόμενη Τετάρτη

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χρησιμοποίησε την ίδια ενδεκάδα κόντρα στους Γιαννιώτες με αυτή που παρέταξε απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως δεν λειτούργησε.

Έτσι ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, με σκοπό να φρεσκάρει την ομάδα και να δώσει χρόνο σε κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, θέση βασικού διεκδικούν οι Πούγγουρας, Χατζηγιοβάνης και Αλεξανδρόπουλος. Περισσότερες πιθανότητες για να μείνουν εκτός συγκεντρώνουν οι Σάρλια και Αϊτόρ, ενώ ίσως βγει από την ενδεκάδα και ο Λούντγκβιστ.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει περισσότερο το τοπίο, με τον Ιβάνοβιτς να ζυγίζει τις επιλογές του ενόψει του αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ