aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕτοιμάζει αλλαγές για Λεωφόρο ο Ίβιτς

Ετοιμάζει αλλαγές για Λεωφόρο ο Ίβιτς

Αλλαγές στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ ετοιμάζει ο Βλάνταν Ίβιτς για το εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (17/05, 20:30).

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έκανε πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στην Ένωση και ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να κάνει κάποιες διορθωτικές κινήσεις, ενώ αναγκαστικά ο Κρέσπο θα έχει άλλον παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Φερνάντο Βαρέλα που χάνει τη συνέχεια των play offs.

Ο Στέλιος Μαλεζάς θα είναι στο πλευρό του Ισπανού στόπερ και είναι πιθανόν να υπάρξουν δύο ακόμη νέα πρόσωπα σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε κόντρα στους «κιτρινόμαυρους». Καταρχάς, ο Εβγκέν Σάχοφ έλειψε στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος, λόγω της ποινής του (είχε συμπληρώσει κάρτες). Μένει να δούμε ποιανού τη θέση θα πάρει. Αν αγωνιστεί με δύο κεντρικούς μέσους ο «δικέφαλους» θα μείνει κάποιος εκ των Τσίμιροτ και Κάνιας εκτός. Πάντως, συνήθως το δίδυμο στον άξονα είναι Σάχοφ-Τσίμιροτ.

Είναι πιθανό βέβαια να μην ξεκινήσει ο Μπίσεσβαρ και να διατηρηθούν ο Ισπανός και ο Βόσνιος στην ενδεκάδα. Από εκεί και πέρα, είναι πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί από την αρχή και ο Δημήτρης Πέλκας και βασικός υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει είναι ο Πέδρο Ενρίκε, που έπαιξε από το 58’ και μετά κόντρα στην ΑΕΚ.

Οπότε, ένα πιθανό σχήμα είναι: Γλύκος, Λέοβατς, Κρέσπο, Μαλεζάς Μάτος στην οπισθοφυλακή. Κάνιας, Τσίμιροτ και Σάχοφ, Πέδρο Ενρίκε, Κάμπος και ο Πρίγιοβιτς στην κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ