Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΕθνική Ελλάδος: Νέος προπονητής κι επίσημα ο Πογέτ

Εθνική Ελλάδος: Νέος προπονητής κι επίσημα ο Πογέτ

Προπονητής της Εθνικής Ελλάδος είναι με κάθε επισημότητα ο Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ και υπέγραψε το συμβόλαιό του μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023.

Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας, ο 55χρονος τεχνικός θα λάβει περίπου 600.000 ευρώ, μαζί με το επιτελείο του. Όσες, δηλαδή, ήταν κι οι απολαβές του Τζον Φαν Σιπ, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τον πάγκο της Εθνικής ύστερα από 2,5 χρόνια.

Ο Πογέτ έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής σε Μπράιτον, Σάντερλαντ, ΑΕΚ, Μπέτις, Σένχουα, Μπορντό και Κατόλικα. Ως βοηθός έχει δουλέψει σε Σουίντον, Λιντς και Τότεναμ.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ