aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΒάρεσε καμπανάκι στην Εθνική Ελλάδας… ο Τσούμπερ!

Βάρεσε καμπανάκι στην Εθνική Ελλάδας… ο Τσούμπερ!

Κρατάει τα καλά διαστήματα και… πετάει όλα τα υπόλοιπα η Εθνική Ελλάδας, η οποία ηττήθηκε 2-1 από την Ελβετία στη Βασιλεία, στην πρόβα τζενεράλε της «γαλανόλευκης» ενόψει Κοσόβου (05/09, εκτός έδρας) και Σουηδίας (08/09, ΟΑΚΑ), τα δύο κρίσιμα παιχνίδια της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Στο τέταρτο από το 25′ μέχρι και τη λήξη του πρώτου 45λέπτου, όταν και η ομάδα του Τζον Φαν’τ Σχιπ ζωήρεψε και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Παυλίδη (34′), έδειξε πράγματα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ενώ προσπάθησε στο τελευταίο 20άλεπτο να γλιτώσει την ήττα. Η Εθνική είχε, μάλιστα και δοκάρι με τον ορεξάτο Παυλίδη στο 62′.

Από την άλλη, υπήρχαν μεγάλα κομμάτια του παιχνιδιού όπου η εικόνα μας ήταν προβληματική, με δυσκολία στο να κρατήσουμε μπάλα, να δημιουργήσουμε και να φανούμε απειλητικοί, ενώ και στην άμυνα υπήρξαν στιγμές όπου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας.

Σε ένα παιχνίδι, εξάλλου, όπου απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Τσούμπερ, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ να ανοίγει το σκορ με ωραία ενέργεια στο 7′ και να βγάζει την μπαλιά-πάρε βάλε στον Βάργκας στο 51′ για το τελικό 2-1.

Ελβετία (Μουράτ Γιακίν): Κόμπελ, Ροντρίγκες, Βίντμερ, Τσομέρ, Σερ, Τσέσιγκερ, Τσούμπερ, Ζακαρία, Φρόιλερ, Σο, Σεφέροβιτς.

Ελλάδα (Τζον Φαν’τ Σχιπ): Βλαχοδήμος, Ανδρούτσος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Κούτρης, Μπακασέτας, Βρουσάι, Παυλίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ