Τέλος από την Ελλάδα ο Αναστασιάδης, εκκρεμεί η αποζημίωση για το διαζύγιο

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ελλάδας πρέπει να θεωρείται ο Άγγελος Αναστασιάδης, αφού μένουν οι λεπτομέρειες για το διαζύγιο. Τελειώνουν μαζί του όπως Μπασινάς και Γιαννακόπουλος...

Τέλος εποχής για τον Άγγελο Αναστασιάδη στην Εθνική Ελλάδας, αφού ο Έλληνας τεχνικός πρέπει να θεωρείται παρελθόν από το τιμόνι της «γαλανόλευκης».

Μετά από συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, του γνωστοποιήθηκε το ότι η Ομοσπονδία επιθυμεί να τελειώσει η συνεργασία τους και πλέον η Ελλάδα είναι σε αναζήτηση του επόμενου τεχνικού για τα ματς του Σεπτεμβρίου και τη συνέχεια των προκριματικών του Euro 2020.

Βέβαια, εκείνο που εκκρεμεί είναι η αποζημίωση, ώστε να λυθεί το συμβόλαιο του. Επιπλέον από την Τετάρτη αναμένεται να υπάρξει νέα συζήτηση για να κλείσει το θέμα και αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε θα λυθεί και τυπικά το συμβόλαιο.

Μάλιστα, όπως αναμένεται, θα τελειώσουν άμεσα και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος από το πόστο του βοηθού, αλλά και ο Άγγελος Μπασινός από τη θέση του τεχνικού διευθυντή των εθνικών ομάδων.

ΠΗΓΗsport-fm.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ